Rothenberger.antprofitools.cz
REMS akcia

Rothenberger Pure H2O Demineralizační kazeta

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte pro získání slevy
  • Doprava nad 5 000Kč zdarma
  • Záruční a pozáruční servis
  • Odborné poradenství
Potřebujete poradit? +420 601 222 558

Rothenberger Pure H2O Demineralizační kazeta

Bezpečné plnění všech topných systémů s ROTHENBERGER - jednoduché a certifikované.

Podle platných směrnic VDI, SWKI a Ö-Norm musí být voda pro plnění topných systémů předem upravena, aby se zabránilo tvorbě minerálních usazenin. I při nízké tvrdosti mohou moderní zařízení, jako jsou plynová nástěnná topidla, tepelná čerpadla a solární systémy, poškodit usazeniny vodního kamene.

S novými demineralizačními kazetami PURE H₂O od společnosti ROTHENBERGER je standardní plnění topných systémů dle VDI 2035 rychlé a nekomplikované. Instalatéři mohou použít demineralizační kazety při nových instalacích, jakož i při údržbě k odstranění škodlivých minerálů z plnící vody.

Systém plug-and-play kazet PURE H₂O nezávisle reguluje všechny relevantní parametry pro zásobování zařízení technickou vodou podle norem. Nabízejí tak systém se snadnou instalací, který nevyžaduje další zařízení pro kontrolu kvality.

V demineralizačních kazetách ROTHENBERGER se používá pouze vysoce kvalitní a testovaná pryskyřice. Kvalita a složení iontoměničové pryskyřice použité při kompletní demineralizaci může významně přispět k minimalizaci korozního zatížení topného systému. Kromě toho pryskyřice indikuje úroveň spotřeby kazety změnou barvy.

Funkce

  • Jednoduché a vhodné plnění jakéhokoli topného systému požadovanou demineralizovanou vodou.
  • Systém Plug and Play kazety kontroluje všechny relevantní parametry aby se systém naplnil podle norem pro snadnou instalaci.
  • Ke kontrole kvality demineralizované vody během plnění nejsou zapotřebí žádná další zařízení.
  • Aktuální spotřeba kazety je znázorněna změnou barvy iontoměničové pryskyřice.

Rothenberger - nářadí pro vodaře a topenáře

Pracovali jste s tímto produktem? Najděte si chvilku a zanechte nám recenzi. Recenze vám pomáhají při výběru produktu a zlepšení našich služeb.

Poznámka: HTML tagy budou ignorovány!
    Nejhorší           Nejlepší
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In